En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Min vardag

lite ordning och reda tack!!!

jaaa jag har inte skrivit på ganska länge upptäckte ja nu.. har faktiskt inte haft tid ork eller möjlighet. känns som att de har varit fullt upp oavbrutet i snart 3 veckor eller något. har ialla fall slutat skolan woho!!! skönt med sommarlov tråkigt att komma hem till den gamla "underbara" hemstaden igen då.. NOT!!! eller jo både och kan man väl säga.. har ju saknat familjen och vänner ni vet vilka ni är!!!
vet inte riktigt vad ja ska skriva heller. sitter på jobbet med L kul å jobba med henne gillar henne :D annars då??
måste nog komma med lite beklagningar och klagomål än en gång, eller kanske inte beklagningar å klagomål snarare lite att spy ur mig eller va de brukar säga de som vet. har varit ganska påfrestande att komma hem, tha la familia har varit helt överväldigade eller va man ska säga å man har ju kännt sig mer än välkommen hem och ja borde inte klaga de finns de som inte har en sån kärleksfull å tillgiven familj som jag har MEN... jag önskar bara att de kunde lugna sig lite ibland å förstå att man vill ha lite lugn och ro å att de kunde acceptera om man säger nej tack jag/vi vill inte komma på fika just nu/idag och sånna saker. även om man försöker säga de på ett fint å snällt sätt så verkar de vara fel. har väl haft lite små ångest för att komma hem som ja även har pratat med vissa om, tack för att ni finns där jämt å ständigt äkta vänner är de svårt att hitta så ni som har hittat en eller kanske lyckligtvis flera håll hårt om dom å vårda dom ömt!!!
älsklingen då.. ja jag älskar honom mer å mer för varje dag som går, tyvärr har han inte mått så bra de sista dagarna. vi hade besök under helgen å de var grymt kul å humöret var på topp för oss alla. hade en riktigt trevlig lördag med en enormt kort visit på tattomässan å sen så gick vi till ett ställe i stan å tog en drink mums mums sen fick ja enormt mycket spö i bowling, ja borde faktiskt ha vunnit för ja var ju trots allt den nyktraste av allihopa då ja tog de enormt lugnt eftersom ja hade jobabt dag på mitt fasta jobba :)
älskling saknade de som var här å besökte oss i helgen vilket ja förstår de e ju trots allt bland hans bästa vänner, igår var han jätte nere å mådde dåligt, var ledsen,å allmänt deppig. :( :(
idag har väl varit lite av en depp dag men vi har haft ett långt samtal idag å jag hoppas att han mådde bättre efter de. de tror ja ialla fall de verkade så. på eftermiddagen så la ja mig å vila eftersom ja skulle jobba inatt, ja behövde verkligen den vilan. har konstaterat de senaste dagarna att stress å press på en inte är bra å de e vad ja levt med de senaste veckorna tyvärr så kommer de nog ligga lite i luften ett tag åxå som de verkar..
kommer bli en ganska jobbig vecka den här veckan. jobbar i natt å i morgon natt ledig torsdag som förmodligen kommer bli en ganska lugn dag som kommer bestå av mycket sömn, fredag e de dags för natt jobb igen likaså lördagen men den natten kommer nog gå fort för då ska ja jobba i arresten vilket javerkligen ser fram emot ska bli kul!! på söndag jobbar ja natt igen men då på mitt fasta jobb igen.. suck suck å på måndag så ska ja in på den slutgiltliga operationen så då får ja förmodligen sova en natt på sjukhuset för observation åxå :( fan vill inte vara borta så mycket från mitt å älsklingens hem.. japps ni läste rätt mitt och älsklingens hem vi e officiellt sambos nu :D men de får ja stå ut med för nu ska jag bli bra i mitt knä som ja har gått så länge med och haft ont i!!!

på torsdag så ska ja på möte på skolan åxå.. K:s rektor har äntligen insett vad som försigår på skolan å att min lilla älskling utsätts för mobbning så vi ska ha ett möte. föräldrar rektor skolsköterska och en av Ks lärare!! de ska bli riktigt intressant å se va som händer å va som sägs!!

väntar spänt på ett besked åxå som kan ha stor betydelse på min framtid åxå.. spännande spännande men väldigt läskigt å nervöst åxå.. men något måste göras å ja måste hmm hur ska ja beskriva de utan att sga för mycket då...? ja jag hoppas att de blir ett possitivt besked för annars känns de som att vi kör fast å de vill jag verkligen inte, men blir de ett possitivt besked så kommer de bli ganska mycet tjafs å gnäll här hemma åxå men de e mitt å min familjs liv å ja kan inte göra något bara för att DE inte vill de lixom ja måste ju tänka på mig å min å min familjs framtid åxå å göra de som känns rätt för oss allihopa lixom!!!
men de blir nog bra e de meningen så händer de..

åååå höll ju på att glömma... i lördags när vi väntade på att få åka hem så satte ja mig på en sten grej vid torget för ja hade så sjukt ont i mitt knä å kramp i båda vaderna :S :( älsklingen kom å stog vid mig å vi började prata eller hmm ja han började prata ialla fall å ja bara satt där å lyssnade på honom.. tillslut visste ja inte va ja skulle säga eller göra ja blev helt paff å var helt tårögd... fan va de betydde mycket de han sa å de var saker ja inte hade en aning om.. sen härom dagen så "försa" jag mig lite.. så han skulle ta sig ett snack med J sa han hi hi.. han tror att hon å ja håller på å planerar saker.. ;) :p å svaret på de e väl varken ja eller nej egentligen.. vi har pratat om vissa saker å drömt oss bort i planernas värld fast ändå så e de ju egentligen inga planer för de e inget som ja faktiskt hade bestämmt eller va man ska säga.. mer som en önskan som ja aldrig någonsin trott på förut men min underbara ängel har förändrat både mig å många värderingar i livet å så så man får väl se vad som händer...

sitter och kollar på ett amerikanskt robinson emellan att ja skriver.. antingen e svenska robinson deltagare sjukt dåliga på att fixa mat eller så har de amerikanska betydligt bättre koll och bättre redskap för de verkar få fisk bla. hela tiden ju!! tummen upp för dom då!!

ja ja nu ska ja hoppa runt å läsa lite bloggar!!
ha de gott puss å kram så ses vi nog i natt när ja ska jobba igen

Skrivet av Balansant, 2009-06-03 04:02

De var en lång blogg, jo äkta vänner är svårt att få tag på,man ska vårda dem ömt.. *L* trist att andreas ska känna sig ensam, han vet att det är bara att han ringer.. är vi hemma eller så,så kan han ju komma bort eller vi.. om det skulle vara så att du jobbar.. *hoppas han vet att han alltid är välkommen* Kul att han/ni hade besök.. hehe du borde ha vunnit gumz..

Hmm ja detta med familjen är svårt.ja det är väldigt kärleksfulla. fast ja ibland kan det bli för mycket. plus att ja ibland kanske vissa ska lägga lite omtanke och tid på vissa andra barn i familjen än bara dig...
Du är poppis gumz.alla vill vara med dig..

Ja blir beskedet positivt så kommer det bli en massa gnäll, du vet att du kan prata av dig hos mig.. Jag hoppas för er skull att de blir pos. för ni behöver komma härifrån..Fast jag kommer sakna dig nått enormt...

*kram kram*

Skrivet av dadevil, 2009-06-03 10:00

Titta vad jag hittade vännen! Tänkte på dig!... http://www.strombackfolkhogskola.se

Skrivet av anna, 2009-06-04 19:56

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?