En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Min vardag

man ska inte säga mer än man kan stå för!!!

jävla ynkryggar!! ni e sånna jävla fegisar!! snacka en massa skit å sen inte våga stå för det!!! Och allt för att vissa råkar vara på BRA humör å vara glada å sen får man tydligen inte gå på en promenad för då _ _ _ _ _ _ _ man tydligen om man gör de på kvällstid ialla fall!!! vilka jävla idioter!!! det är fan i mig helt jävla otroligt alltså!!!

men för övrigt så e de ganska bra!!! :D i morgon blir de att åka hemmåt å jobba tors, fred, lördag, å snart e de dags för min operation åxå :S shit jag är jätte jätte jätte nervös ja ska sövas å dom ska vara inne i mitt knä å pilla å grejja med en massa grejjor!!!! HJÄLP MIG!!!!!

ååå jag är så jävla STOLT över mig själv!!! igår gjorde jag någonting jag aldrig trodde att jag skulle göra. jag var jätte rädd men Lenny som gjorde det hela var mycket snäll respekterande å lugn tog de försiktigt och lugnt pratade lugnande med mig hela tiden... men fan jag är sååååå jävla STOLT
det som hände ialla fall var att JAG VAR PÅ AKUPUNKTUR igår... det är helt sjukt otroligt alltså jag kan knappt fatta att jag klarade av det!! är så jävla nöjd å glad. skulle ha varit å träffat Lenny idag åxå men de blev lite ändrade planer!!!!

haha en rolig sak åxå.. förut när ja andreas micke å dennis åkte till trosa å handlade så skulle vi ta ut pengar först... ASG!!! ja å andreas stog å tog ut pengar å helt plötsligt så säger han... fan vad ja skulle vilja sli**A dig nu.. ja bara VA?? men så kan du ju inte säga här heller.. (ja är så jävla lätt tänd.. blir kåt sååå jävla lätt.. haha men men what ever...) ja sa ju det "dumma" de skulle du aldrig göra här vid bankomaten.. sen får ni fundera på uppföljningen för mer än så sä'ger ja inte.. ;)

ikväll blir de en härlig kväll godis dricka å filmer hela kvällen

Puss

Skrivet av Balansant, 2009-05-20 21:11

Hahahaha hoppas du hade kjol på dig då:)

Skrivet av The Gurk, 2009-05-21 00:51

Nej men flinar man riktigt ordentligt så blir du avslöjad...*L* kraam

Skrivet av dadevil, 2009-05-21 14:55

det här ska bli intressant att höra.. ni har tydligen kommit på ett nytt sätt att ta ut pengar på. Man kanske ska råna folk på det sättet, haha skojar. Puss

Skrivet av Den du älskar mest; BEY, 2009-05-24 13:57

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?