En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Min vardag

someday...

fan beyan jag hatar dig...
ja ja ialla fall Beyan har utmanat mig i sin blogg så här kommer den dolda sanningen om mig.. :p

Reglerna är enkla och lyder:

Länka till den som utmanar dig
Berätta 8 sanningar vanor, ovanor
Utmana sedan några personer i slutet av inlägget
Skriv ett meddelande i deras blogg så dom vet!

1) tror på övernaturliga saker och ödet
2) svag för choklad
3) popcorn beroende
4)är så fruktansvärt sjukt jävla rädd för sprutor!! är min absoluta största FOBI
5) blir generad när ja tänker på vad som kan hända när ljuset släcks
6) jag hatar folk som tror att dom är perfekta(alla har skönhetsfläckar)
7) har prestations ångest med jämna mellanrum
8) har bättre och sämre dagar.. tråkigt när folk missuppfattar mina dåliga dagar och vänder de till nått helt annat!!

ok Jag utmanar härmed Jessi, Josse, Jennie Johanna å Emma
så där ja över till det gamla tråkiga vanliga som man gör å tänker på då

it will happen!! de e precis som med triss plötsligt så händer det!!! har haft några riktigt härliga dagar faktiskt!! igår satt ja med min lilla älskling (sonen alltså) på msn å snackade med honom!! fan vad ja älskar min son alltså!!! han satte på webcamen åxå hihi såå söt han e.. han mena på att de var ju bättre om jag såg honom lixom!!
Annars då..? känns som ja har kommit igång med träningen ordentligt nu riktigt jävla skönt!! har sett lite resultat åxå.. de går sakta men säkert vilket känns helt underbart.. min underbara älskling har även sagt att han m'rker att de e skönt för mig å att ja blivit mycket gladare å piggare å att ja verkligen mår bra av de här!!! är helt obeskrivligt vad skönt de är!! å ja man blir piggare av att träna ¨å röra på sig.. dock kan ja ju inte träna så mycket ben å sånt som ja kanske allra helst skulle vilja pga mitt jääääävla knä som gör så fruktansvärt ont med jämna mellanrum.. har börjat köra lite övningar som min fystränare tipsade om å så några övningar som en tjej i klassen som är äldigt duktig på träning åxå tipsade om å ja tror att de hjälper faktiskt. men de som kommer hjälpa allra mest är ju trots allt operationen som ja hoppas ja kan få komma in på snart!!!!! vill verkligen bli bra nu så ja kan fortsätta min lilla resa mot min framtid!!
är verkligen så sjukt tacksam för att jag har Andreas han har verkligen hjälpt å stöttat mig när jag mått dåligt å varit jätte ledsen över de här med knät å träningen å allt!!! TACK ANDREAS DU ÄR MITT ALLT!!!!!!!!!!!!! VAD SKULLE JA GÖRA UTAN DIG??
har påbörjat min töjning åxå.. aj aj aj de sved men snyggt blir det till slut iallafall de kan ja ju lova.. ja om man tycker att sånt e snyggt vill säga, vill inte ha så väldans mycket som min älskling men som hans minsta typ den gillar jag grymt ialla fall..

har även ändrat lite uppfattning om vissa som äntligen har visat vart dom står, vilket ja visserligen trodde jag visste redan innan men tydligen hade jag fel!!! ja ja shit the same!!

Puss puss

Skrivet av Balansant, 2009-03-17 13:47

Hmm så du utmanar mig.. =)
Jasså du har börjat med töjning..hmm ska bli intressant att se..
saknar dig.. kram

Skrivet av dadevil, 2009-03-17 18:22

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?