En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Min vardag

helgen..

jaa helgen började ju inte så bra som sagt med de dära samtalet. tack till alla som visat att ni bryr er både folk ja känner å inte känner.!! både via blogg sms å allt va de nu har varit!!
Tyvärr måste ja skriva som svar på icedaniels kommentar att denne personen har hållit på så här typ hela sitt liv men nu hade denne lagt av med allt va de nu har varit ialla fall vad alla trodde så tyvärr kommer han inte att svalka av sig direkt under dessa åren som de ser ut som att de kan bli TYVÄRR!! är såååå må¨nga som blir lidande av att denne inte kan hålla sig..
Ja ja annars under helgen då så har det varit riktigt bra. har haft en helt underbar helg med mycket skratt å nöjje!! bröt en av mina F.d LÅNGA naglar (fick klippa ner dom idag snyft snyft) när ja skulle sätta på mig ett par dumma bowling skor å sen blev de en springa i min tumnagel av de jävla bowling klotet åxå grrr.. å inte nog med detta så började jag starkt med en strike å sen fortsatte det så.. i typ två omgångasr.. sen blev mitt klot kär i rännan bredvid banan å fattade inte varför ja svor å fräste åpt de när de rullade av banan eller va de nu heter i bowling.. så älskling fick muntra upp mig nöjt å glatt eftersom han vann! men de var kul ialla fall.. and some party party yesterday, eller ja party å party de beror väl på vad man menar med party visserligen men kvällen blev helt totalt njutbar ialla fall om vi säger så :p
idag e ja helt slutkörd i kroppen.. trött å träningsvärk överallt!! ska försöka ta mig ner till gymmet sen i kväll i alla fall. då e de mage å rygg som står på schemat riktigt skönt.. har kommit igång väldigt bra med gymmet nu å min underbara älskling sa de åxå häromdagen att han såg skillnad på mig å att han tyckte de var kul att ja kommit i gång å att ja e där nere ofta å tränar nu så de e kul. märktes igår att träningen faktiskt har gett resultat även om ja inte trodde de.. hade mina svarta glansiga byxor på mig å så fort ja satt ner så fick ja dra upp dom när ja reste mig så ja fick dra åt skärpet ett hack till :D å sen så har de börjat bli lite slappa i rumpan vilket inte e så kul kanske å de sitter inte lika hårt åt i låren heller. har fått ett tränings schema av min fys tränare på skolan som ja kan träna så gott ja orkar med knät å de har visst gett resultat å sen så kör ja en ben maskin i gymmet åxå som e helt ok. orkar inte köra den så¨hårt visserligen men de lilla mitt knä orkar med e ju bra ialla fall!! känns jävligt bra!!!
ja under veckan då?? jaa ja vet faktiskt inte riktigt. till helgen så ska ja på cirkus med kevin å så ska kanske andreas följa med åxå så de ska bli grymt kul. måste kolla upp cirkus biljetter m.m å sånt åxå härligt. härligt..
underbara älsklingen sa en sån härlig sak igår på dagen.. fan va härligt de var att höra å vad de värmde i hjärtat verkligen!! blev s¨åå glad å när ja upprepa va han sa så såg han lite osäker ut å sa ja men e vi inte de då?? eller?? ja bara jooo de e vi ju de var bara så härligt att höra.. de lät så fint

ja ja puss puss på er

Skrivet av Balansant, 2009-03-15 16:24

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?