En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Min vardag

fan ja blir så jävla trött!!!

fick precis ett samtal från en person.. han hade tråkiga nyheter att berätta å no kidding säger ja bara!!! en person som betyder vääääldigt mycket för vissa i min närhet har klantat till sig så personen i fråga sitter inlåst med strikta restriktioner och kommer med säkerhet att åka dit på vad denna har gjort å få runt 2-3 år!!! jag lider fruktansvärt med dennes familj å nära å kära!!! alla mina tankar till er!!!
fan allt hade börjat gå sååå jävla bra för dig å allt runtomkring dig hade ordnat upp sig å du hade verkligen tagit tag i ditt liv!! flickvän barn familjen i allmänhet skola jobb ja du hade verkligen kommit långt i ditt arbete med dig själv å så helt utan förvarning det här????? hur kan du vara så jävla dum?? jag fattar inte de!!!
fan ja blir så arg besviken å ledsen samtidigt!!! tyvärr så trodde ja väl att de var för bra för att de skulle h¨ålla nånstans inom mig visste ja att de skulle skita sig men ja hade nog hoppats att de inte alls skulle bli så!! å nu när de gått så bra så trodde ja nog att jaaa men nu har det ordnat sig jätte fint ju!! men nej nej nej

ja jag vet inte va ja ska skriva alls nu min hjärna e tömd.. ska ner till gymmet nu.. måste träna ur mig skiten!!!!

Skrivet av Balansant, 2009-03-13 16:54

Ja jag lider med dig!! kram kram

Skrivet av dadevil, 2009-03-13 18:23

Det han dock bli en vändning för dennes liv, det kanske är bra att få kyla av sig 2-3 år.

Skrivet av bloggare på icedaniel.se, 2009-03-13 19:39

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?