En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Min vardag

hmm..

jaaa då va de måndag igen då.. i kväll kommer som sagt Jonna till skolan å hon ska vara med här i tre dagar på våra prova på dagar.. ska bli kul!! hmm dagen började ganska bra faktiskt har haft utvecklingssamtal med min lärare idag å de va väl ok.. inte jätte bra men inte dåligt bara ok..!! prata lite problem utveckling å lite allt möjligt å så.. pratade om nästa år å att ja vill gå här då åxå.. han fråga om ja haft några funderingar på psykologi då.. ja bara öh eh nää!! min moster brukar alltid skämta om att ja borde bli psykolog eller nått sånt för att många som har problem eller mår dåligt brukar lixom dras till mig å så helt plötsligt så har de berättat för mig om hela deras tragiska liv typ å alla deras problem.. så har de alltid varit å min lärare kunde hålla med henne om de.. han hade hört att de fanns folk på skolan som kände stor tillit till mig och som berättat att ja var en bra lyssnare å att de kände att de kunde prata problem å sånt med mig så han tyckte ja skulle ha psykologi utbildningen på skolan i tanke tills nästa år.. jaha men hallå ja VILL bli polis ja vill inte sitta i en stol å lyssna på problem.. men han trodde ialla fall att om ja satsade å kom hela vägen så skulle ja bli en bra polis ialla fall!! de han tyckte var VIKTIGT vääääldigt VIKTIGT var att ja borde tänka mer på mig själv å att ja försökte hitta nån som ja kunde prata om mina problem med.. jaha shysst.. oki de va väl en snäll tanke så sett men de lät som ja skulle ha jordens alla möjliga problem å¨så.. och ja jag vet ja har saker som oroar mig å att ja inte är särskillt duktig på att prata om hur ja själv mår å hur ja känner och så.. mår ja dåligt eller är ledsen å så så e de ju inte direkt så ja pratar med nån om de. vi pratade om min närvaro på engelskan å så åxå.. ja vet att den är helt värdelös men de e för att ja har redan betyget å sen så tycker ja att engelskan som han har är ganska tråkig.. å de sa ja till honom då skrattade han bara å sa att jaaa men du kanske skulle hoppa ner till engelska A där är de mer inriktat på "skol engelska" på engelska B som ja har nu e de ju en massa tråkiga saker som att skapa sig en identitet å bygga upp ett liv å hej å hå de e inte alls några riktiga lektioner lixom å de höll han med om.
ja ja skit samma.. till helgen blir de kul ialla fall!! då e de kryssning med da girls.. kommer visserligen att störa mig på ganska många av dom men vissa ska de bli enormt kul att träffa igen å festa till med!! saknar er!! å ni vet vilka ni är.. de borde ni veta ialla fall.. de e ju er ja alltid brukar bo med när vi varit på turne min värmlands gringos!!!

ja ja mycket funderingar just nu känner ja.. min hjärna typ kokar över!!
all and out now!!

Skrivet av Balansant, 2009-03-09 10:26

Hehe!! men du är en bra lyssnare gumz.. hoppas att jonna får det trevligt på skolan och att kryssningen blir kanon.. hehe färjan är ju ett bra program.får man se alla loosers som gör bort sig.. Så det återstår att se om du hamnar där eller inte..

Skrivet av dadevil, 2009-03-09 19:30

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?