En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Min vardag

varför kan man bara inte släppa vissa saker??

åååå ja blir såååååååååååååååå jävla trött på att ja inte bara kan släppa å lämna osäkerheten bakom mig..???? jag VET innerst inne att ja inte behöver oroa mig.. eller nej ja vet inte men ja TROR inte ja behöver vara orolig, men ändå så ligger de där i bakhuvudet å stör mig med jämna mellanrum.. varför kan ja bara inte släppa de å gå vidare för?? varför ska de vara sååå jävla svårt?? de e ju bra varför kan ja bara inte slappna av å njuta av de då?? alltså de gör ja ju men tyvärr bara ibland!!! varför kan ja inte tillåta mig att göra de hela tiden??? önskar ja kunde knyta ihop skit säcken å slänga den å aldrig få tebax den aldrig mer se den aldrig behöva känna den sortens oro/rädsla/osäkerhet!!! ja menar ja kan ju inte begära att folk runtomkring ska ha tålamod med de här hur länge som helst heller?? förlåt men ja försöker verkligen att tänka possitivt när de rädslan/oron/osäkerheten slår till å ibland så lyckas ja hålla tillbaka den åxå men inte alltid.. som i kväll.. fan fan fan fan..
har haft en sjukt skum vecka men ändå ganska härlig lixom kanske var avskedet idag eller nått?? kändes lite konstigt, kanske bara e jag (förmodligen är det så) visst ok ja har åxå gjort saker ja inte är särskillt stolt över å så men ja VET ju inställningen till grunden för min oro eller va man ska säga, ja jag jobbar på de å försöker komma över de men fan att de ska vara så jävla svårt trodde ja faktiskt inte å särskillt inte efter så lång tid heller men de e väl så kroppen fungerar...? har den varit i en situation där de har varit något negativt å de har intreäffat saker som gör ont så reagerar den ju negativt på liknande situationer när de kommer även om den inte behöver de. tänk om ja kunde vakna i morgon efter att ha sovit ut efter nattens arbete å allt de här e borta så man kunde släppa de å bara njuta å ta vara på de??? GRRRRRRR fan ja blir så jävla arg på mig själv!!
inte nog med de.. ja måste verkligen plugga lite åxå har verkligen inte motivation till de just nu. har hamnat i en icke motiverad period.. känns som ja bara vill skjuta upp de mesta å bara åka bort. fan va skönt de vore att åka bort till sol å värme i en vecka eller så!! få ladda batterierna lite å slippa allt här hemma å i skolan. fan längtar till sommaren som fan nu. behöver ha lite sol å värme... vårkänslor underbara sprudlande vårkänslor please come and help me!!!

Skrivet av Balansant, 2009-03-07 00:10

jag kommer o help u. Next helg ska I roa u på jobbet ;) (tolka det som du vill, det kan vara på många olika sätt HAHAH skoja)

Skrivet av bey, 2009-03-07 12:32

haha eller hur!! i know what you mean.. what did you like me and mr Beckham;)

Skrivet av Balansant, 2009-03-07 20:44

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?