En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Min vardag

fick telefon samtal

från skolan idag.. det var allt annat än roligt och efteråt kände jag mig verkligen som världens sämsta mamma!!! fy fan vad ledsen och mysslyckad jag kände mig.. K hade "smugglat" med sin soft airgun som han har och får skjuta på burkar m.m här på gården och endast på gården under uppsikt.. han hade plockat fram denna på skolan och börjat skjuta på barnen på skolan!!
hon som ringde sa att hon måste ringa till de andra föräldrarna och berätta detta och självklart måste hon göra det de säger ja inget emot, hon sa att hon inte visste hur föräldrarna till de andra barnen kommer att ställa sig till detta, de kanske vill polisanmäla händelsen inte vet jag, och polisanmäler de det så betyder det att socialen kommer att bli underättad då K inte är tillräckligt gammal för att de skulle bli en polissak av de hela vilket betyder att socialen förmodligen kommer göra en utredning på våran familj!!
eftersamtalet när ja berättat för A vad som hänt så bröt jag ihop och började stor tjuta!! fy fan vad jobbigt det var. blev så jävla ledsen arg, besviken ja jag vet inte vad rädd jaaaa allt vilken normal föräldeer skulle bli i en sån här situation. vi åkte sen till skolan och pratade med kvinnan som ringt och där fick vi veta att hon egentligen inte visste särskillt mycket om kevin.. hon visste inget om hans pappa hon visste heller inte att han har en diagnos m.m så vi berättade allt som har med kevin att göra och ja grät igen och igen och igen. ucsh fy för den här dagens start!!!
men vi hade ett bra samtal och kom överens om vissa saker som kommer att ske i fortsättningen som förhoppningsvis kan leda till väldigt bra resultat!!

just nu känner jag mig som en fruktansvärt dålig förälder även om jag vet att jag verkligen har fått kämpa genom årens lopp och att jag är en bra mamma och gör vad jag kan. jag vet mina brister åxå och det är ju bra tycker jag. men allt kan ju bara bli bättre

well well hoppas att ni alla andra haft en bättre start på helgen än vad vi fick

Skrivet av Balansant, 2010-10-08 17:11

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?