En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Min vardag

Måndag 20100412

ny vecka nya möjligheter.. så brukar man ju säga.
ja vad har hänt sen sist då?? de e nog en del tror ja, var ett tag sen ja skrev om ja inte minns fel.
ja ja i onsdags var ja å älsklingen ialla fall till molkom och hälsade på P.L.J och jag påbörjade min utbildning.. det var riktigt kul och händelserikt måste jag säga.. har nu fått läxa i detta och ska träna träna träna träna och nästa fredag ska jag tillbaka och visa hur de har gått sen sist. då det är en snabbutbildning med mycket teoretiskt och praktiskt åxå, men mailkontakt och även kanske lite telefonkontakt om nå¨gon av oss känner att det behövs så får vi se om jag blir examinerad då eller om ja ska fortsätta.. hon tyckte att de skulle räcka med dessa 2-3 veckor för mig ialla fall men de vet man ju aldrig vi får helt enkelt se.

I helgen har jag varit helt jobbledig å jag konstaterade att detta var första HELA helgen i år som jag faktiskt var ledig!!
så det blev en massa mys och umgänge med familjen i helgen.
I fredags var det Claes begravning.. ucsh de var jobbigt.. det var många tårar som föll under den de kan jag lova!! men det var sååå fint, verkligen en värdig begravning för Claes!!

Jag åkte dit iklädd min judodräkt och kände mig nöjd men ändå nervös över mitt sk. klädval.. var lite nervös över att jag skulle vara den enda som kom i judodräkt, men så var inte fallet. många från klubben kom åxå klädda i sina. Det sista Claes skrev till mig i ett mail var ju att han ville att jag skulle "komma upp till molkom med judodräkten på" tyvärr så lämnade han oss innan jag han göra detta men jag gjorde de ialla fall å de var hans sista önskan till mig så jag kände att detta var rätt att göra!!

I lördags var det att gå upp tidigt och kl.07.30 så svängde jag in på Carins garageuppfart för att sedan hjälpa till att lasta in de sista i hennes bil och åka mot Forshaga och ställa ut hennes ettåriga Collie hane Perry. det gick bra och jag är jätte nöjd med den dagen. då jag inte stått i en utställningsring på kanske 3 år eller något sånt så var jag ju super nervös och inte bara de det var ju en helt ny hund att ställa ut åxå... men det gick jätte bra faktiskt och vi hamnade till slut på en BIG reserv plats( BIG4a av 6 st som var med i BIG finalen)

sen bar de av hem till Carin igen och vi kollade på fotona som hon tagit och sen hem till mig igen.. ja slumrade någon timma på eftermiddagen och sen var de filmtajm och mys med min älskling. Lillkillen sov över hos en kompis så han såg ja inte mycket av alls.

På söndagen så blev det hälsomässa på Pro gården på¨norrstrand och sen efter de var vi bjudna på middag hemma hos Carin. Gud vilken god middag det var. fläskfille med kantarellsås och ris med grönsaker såååå goptt var de. Mums mums mums TACK Carin för en trevlig eftermiddag. Hälsade lite på Perry bus åxå å han blev helt överlycklig och hoppade å ylade när han såg m,ig hihi bus pojken de.

nää nu e de dags att hoppa ut från nätet och göra sig i ordning och ta sig en promenad med Donna ponna.
i kväll börjar långveckan på jobbet åxå så de blir inte mycket internet för min del denna veckan tror ja

ha de bäst puss puss

Skrivet av Balansant, 2010-04-12 12:58

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?