En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Min vardag

ett tag sen nu..

de var ett tag sen ja skrev nu.. känns nästan som en evighet ju.. men har haft väääldigt mycket att göra.. har grejjat både här hemma och halvt jobbat ihjäl mig.. 8 nätter på 10 dygn.. de ni haha!
men ja klagar inte gillar att jobba å älskar jobbet i arresten dock e de ju inte lika mycket där längre men ja e glad för de pass man får.. de e ju sååå dumt nu tycker ja när de sätter in poliser där i st'ället.. herregud polisen behövs på gatan å inte arbetandes i arresten på ett pass.. de tycker ialla fall jag men men de e jag de..

Ja ja annars då?? känns som 2010 är MITT år.. känns verkligen som att nu e de fan dags för mig att få lite lycka kärlek å framgång, mina närmaste vänner vet vad ja pratar om. men nu känns de verkligen som att i år kommer de gå bra för mig å i år e de äntligen min tur!! ja vet ju redan att de kommer att bli ett händelserikt år pga vissa saker :D :D :D och ja ser fram emot de hehe.

i m orgon börjar en av de sakerna som kommer fortsätta hända under året, eller ja egentligen så började nog de redan i oktober i fjol men de e nu som ja tar steget och fortsätter de på helt egen hand.. eller ja egen å egen men ja ja strunt samma..
ska bli kul å älsklingen ska följa med i morgon åxå så de ska bli ännu roligare, ser fram emot de här.. ska se om ja kan lyckas lura ur P.L.J något mer så ja får veta va de e "dom" har i kikaren haha men vi får se e kanske inte ens säkert att ja ska veta de ännu men ja vet att de kommer nog bli ett år att minnas de känns så..

de händer ju väldigt mycket nu!!

Puss på er

Skrivet av Balansant, 2010-04-06 13:39

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?