En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Min vardag

åh suck..

satt på facebook nyss å så blippa de till i snabbchatten.. alltså ja fattar inte en sak.. typ hela mitt liv så verkar folk tro att ja e någon sorts psykolog eller ett bollplank där de can spy ur sig alla deras problem.. å så har de alltid varit.. ja alltså ok ja säger inte de för ja lyssnar gärna å stöttar mina vänner men i bland orkar/vill man inte höra andras problem å ja e i en sån period just nu.. är trött på att höra alla andras problem ja har fan nog med mina egna.. å särsillt från den här personen faktiskt denna personen har haft samma problem så länge ja kan komma ihåg de.. å de e väl typ 10 år å först nu har denna commit på att denna cansce behöver hjälp med sina problem men nu har de gått så långt så de e ju ändåp ingen ide påstår denna.. jua bara ja ja gör dig själv till ett offer då.. de blir ju verkligen inte bättre.. gör man sig till ett offer så e de upp till denna personen men då ska de inte klaga heller ja erbjöd personen hjälp eller ja jag gav nr till ett ställe där denne kan få bra hjälp men de verkade den mest bara vifta bort.. tacka för nr å sa att de e nog inget denne ommer ringa ändå.
ställde på denna personen ganska hårt tror ja å som denna skrev till mig åxå.. dsu ggör de inte bättre du får mig att må sämre just nu. vad var de ja sa som gjorde att denna mådde sämre då undrar ni kanske.. jag skrev de som denna har berättat för mig allt den srivit till mig skrev jag tebax.
sen fråga ja denna om de gjorde ont för den visste att detta var dennas liv?? svaret blev ja.. jag savarade med att sluta gör dig till ett offer ta tag i det då.

orka. men ja e samtidigt glad över att denna personen har ett sånt förtroende för mig så denna kan cönda sig till mig ändå.

hoppas att denna personen tar tag i sina problem och faktiskt ringer till stället som nr går till som den fick. om den inte tar tag i problemen så ommer den att dö i dessa problem som den har fylld med ångest och skit. e lite lustigt faktiskt för vi har inte haft kontakt på flera år å helt plötsligt skriver denna personen till mig å öppnar sig totalt..

ja ja över till nått annat.. ja behöver gå upp ur sängen hämta donna laga mat å städa köket de ser hemskt ut. eller ja hemskt å hemskt e att ta i men de behövs en städning.. lite damsugning å fin putsa lite bara snabbt åtgäördat bara man börjar så..

ja ja dags att hoppa upp ur sängen då å¨ta tag i saker.. sen i natt blir de jobb igen.. sista natten med beyan för ett tag å så två nätter sen med >Lotta Potta :D kul kul.. tror de ommer komma upp lite diskution om en viss sak, inte för att de e jobbigt så men de e nog bra åxå haha lät som de var värsta allvarliga sacen men men äcsh scit samma orkar inte försöa förklara

have a great life!! i´m about to start mine

Skrivet av Balansant, 2010-03-28 16:50

"have a great life, I'm about to start mine" hahahahha sköning.

Skrivet av b, 2010-04-01 22:17

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?