En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Min vardag

..................

jag vet inte vad ja ska göra, ska börja med att förklara för eventuella stavfel, min K tangent funkar inte riktigt som den ska så de kan hända att de blir ord som ska innehålla denn bokstaven å som kanske inte innehåller den för att den strejkar eller något sånt..

ja vet inte riktigt vad ja ska skriva just nu.. vet inte vad ja ska ta mig till heller.- hela mitt liv är ett enda stort kaos just nu.. tänte skriva att de bara finns en enda utomstående som vet ALLT men kom på i samma stund att inte ens hon vet exakt allt. hon vet inget om gårdagen/natt som varit.. de var den värsta kvällen/natten jag någonsin upplevt i mitt liv och ja hoppas verligen att ja aldrig behöver uppleva n¨ågot sånt igen någonsin.. ska berätta lite av vad som hänt men ändå ganska diskret för ja vet inte riktigt vem/vila som läser den här bloggen, vet att de förmodligen är fler som inte har en aning om vem ja e som läser än de som vet vem ja är som gör de..
men ändå måste ja få ur mig vissa saker..

igår var en allmänt jobbig dag vanade å kände att den här dagen kommer att bli en kämpig sådan.. men ja anade inte hur helvetisk den sulle omma att bli.

frammåt eftermiddagen/tidig kväll så bar de av mot CSK i ambulans.. fick sitta där i några timmar, först kom en sköterska och någon form av läkare, sen fick vi flyttas till ett nytt rum å sen var de bara att vänta ännu några timmar på nästa läkare, när han sen kom å prata med oss å förklarade å höll på så var vi båda i stoooort behov av nikotin å tillslut hade vi tjatat oss till att få gå ut och röka!!
fick sen besked om att vi sulle få åka till ett annat ställe, FAN BLIR IRRITERAD PÅ k TANGENTEN SÅ JA KOMMER ATT ANVÄNDA C I STÄLLET OM NI UNDRAR
mellan de bescedet å att vi sculle få åca så var de ännu mera väntan som följde. hur jobbigt som helst, men tillslut så.. i väntrummet mötte vi en compis och hennes son åxå.. har nyss pratat med henne via nätet och förclarat varför ja inte prata med henne utan bara gicc förbi med ett encelt hej.
vi anlände till de andra stället som läcaren ville att vi sculle till. de gicc gansca bra ändå men ändå inte. cändes så himla oseriöst på nått sätt fast ja vet att de inte alls var de.

har en himla massa cänslor inom mig just nu. panic rädsla oro osäcerhet hjälplöshet sorg tomhet änni mera panic. ångest som commer å går. can sitta å colla på tv å cänna mig n¨ågorlunda glad för att nästa secund nästan börja panicgråta..

jag vet inte va som händer och ja vet inte hur ja sca clara de här.

JAG VET INGET ALLS JUST NU!!!

Skrivet av Balansant, 2010-03-18 22:26

En sak ska du veta,att i den mån jag verkligen kan,så finns jag här. Tyvärr kunde jag inte hoppa in härom dagen och det kändes jobbigt,att veta att jag inte kunde hjälpa till. Är det nått Så vet du att du alltid kan fråga mig.

Jag vill absolut att ni ska må bra,och det gör verkligen mycket ont i mig,att få veta att de är så illa som det är.. Är det nått om bara så att få hjälp med K,så finns vi där,

Snälla håll mig inte utanför. Finns inget du inte kan fråga och be om. *tänker på er* hoppas de blir bättre.. .

Massa kramar

Skrivet av dadevil, 2010-03-19 13:37

tack gumman!!! jo ja vet att du gärna hade hoppat in härom dagen men de löste sig, ja sjukanmälde mig.
tack för att du finns gums

Skrivet av Balansant, 2010-03-19 14:08

Låter som att du har det jäkligt tufft just nu! Hoppas allt löser sig för er!
Många kramar!!!

Skrivet av Lisso, 2010-04-12 01:10

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?