En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Min vardag

spiderpig

spiderpig spiderpig...
herregud ja har kommit in i en riktigt riktigt dåligt period nu... inte dålig så som i att jag mår dåligt eller så.. faktum är att ja börjar må riktigt riktigt bra och känner mig ganska tillfreds..
men ja ja över till de dåliga då.. de e att ja får en massa dåliga och GAMLA låtar på hjärnan och även en massa låtar m.m från serier och filmer m.m
senaste två-tre veckorna har ja gått å sjunigt/nynnat på
Frank Sinatra.--new york
sandra bullocks sång i "the proposal" som går så här (med tillhörande dans) the univers the unvers, the window the window, the walls the walls.. to the sweatdrop on my balls.. to all the bitches now your scared your scared.. SUCK SUCK!!
simpson- spiderpig
beyonce- single ladys

m.m inte särskillt kul om man e son eller sambo med mig och får höra detta nästan direkt vi vaknat och bland de sista innan man somnar kanske.. men så e de i mitt liv just nu.

ååå en sak till woho haha var till Nettan igår.. alltid lika kul som vanligt, faktum e att de börjar bli riktigt spännande nu, fast lite läskigt åxå.. man vet ju aldrig vad som händer eller va som kommer upp lixom.. men ja fick veta saker som ja ser fram emot väldigt mycket och ja känner faktiskt av de åxå å någonstans inom mig så vet ja ju att de faktiskt är så å kommer bli mer av den här varan vilket ja gillar åxå..

ja ja nu e vi barnlediga åxå.. riktigt härligt med en hel helg barn ledigt. och att ja faktistk ska vara ledig från jobbet åxå:D
jobbar visserligen söndag kväll 15-22 i arresten men de ska ju bli kul, ska jobba med Lena så de kommer bli en snabb kväll, blir nog lugnt åxå tror ja.. alla e hemma och e bakis hihi.

ja ja thats all for today folks

ha en riktigt bra helg där ute i sverige nu och en riktigt mysig allahjärtansdag

puss puss

Skrivet av Balansant, 2010-02-12 09:31

Heheh tycker synd om din familj..Inge roligt att bara ha vissa låtar i huvudet,tycker synd om dig oxå,hoppas du får nått annat att nynna på... typ.. damm,damm..ihiiiii yoshi!!! :P

härligt att du mår bra och mysigt med en barnledig helg,hoppas ni inte störs av annat,utan att ni får vara NI!!!! kramis tänker på er..

Skrivet av dadevil, 2010-02-12 10:04

damm damm ihiiii yoshi:D

Skrivet av Balansant, 2010-02-12 18:56

fan vad läskigt.. tittade precis på Frank Sinatras t-shirt på vår hemsida :O OMG

Skrivet av b, 2010-02-14 17:19

same as usually B:p

Skrivet av Balansant, 2010-02-15 13:50

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?