En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Min vardag

shit alltså..

har precis uppdaterat mig en aning och kan konstatera att jag snart e arbetslös :s
fan alltså ja har ju vetat hela tiden att DEN dagen kommer och även om de varit upp och ner så har ja inte riktigt trott att DEN skulle komma SNART.. men nu e den tydligen SNART här..
fan fan fan.. vill inte:(
tänker på en massa människor just nu och skickar verkligen över mina tankar till dom.
har visserligen "ett jobb till" men de e absolut inget man kan räkna med ju.. de e endast ett vikarie jobb, de ringer n'är de behövs och efter omorganisationer så e de ju inte ens så¨de täcker halva min hyra. ok nu ska man inte bara tänka ekonomiskt absolut inte, men den ekonomiska delen e ju en oroande faktor i dagens läge med lågkonjukturer och arbetsbrist och allt sånt. har ju sökt ett jobb för ett tag sedan men har inte hört något därifrån ännu heller, men de hade ja visserligen inte räknat med att göra riktigt ännu heller. gissar på att man tidigast till veckan kan räkna med att höra något därifrån.
ska sätta mig och kolla runt lite och se om ja hittar några jobb att söka.. fan de känns helt konstigt nu när man vet att dagen D är nära.. :s vet inte hur ja ska beskriva de riktigt heller.
blir sååå sur på mig själv samtidigt eftersom ja har skjutit upp en massa saker jätte jätte länge. bla. de här med A-kassa å sånt.. fuck fuck

ja ja nej nu ska ja inte deppa ihop här.

till nått annat då..
va har ja gjort idag då??
Ja har klivit upp liiite tidigare än ja gjort senaste veckan (har varit ledig nästan en hel vecka med undantag från i lördags)
stack hem till pappa efter att ha tjatat på donna att hon skulle komma så hon fick följa med ut, de resulterade i att hon låg kvar i sin bädd och snarkade... åkte till apoteket å hämta ut sista medicinen till enya, sen till banken och hämta mamma körde hem henne å sen en snabbis in till stan å fixa lite ärenden och sen äntligen hem igen och började steka pannkakor för att göra creps. åt gick ut med Donna och sen dog ja i soffan :p

har fortfarande kaninburen kvar att städa.. suck suck suck
jag MÅSTE städa den idag.. har skjutit upp de i typ 3 dagar så den e inte särskillt fin just nu faktiskt.. inte de att den e fylld med skit alltså men kolans vatten flaska l'äcker så de rinner ut vatten i sågspånet hela tiden nästan å alla vet hur blött sågspån funkar och luktar.. och ni som inte vet de.. en enda sak har ja att säga er VAR GLADA FÖR DE NI E LYCKLIGA MÄNNISKOR NI!!!

nej nu ska ja sätta mig på ams igen å börja söka mer jobb

ha de bäst kramar å en liten puss

Skrivet av Balansant, 2010-02-02 18:15

ja det är inte kul alls.. vi får hålla tummarna att vi hittar jobb..

Skrivet av dadevil, 2010-02-02 19:41

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?