En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Min vardag

ännu ett år

har gått och inte fan vet ja om man blivit klokare för de..?? kanske inte men va gör de då.. så länge man lever för dagen och mår bra så spelar de väl egentligen inte så stor roll kanske eller??
är lite lagomt sleten jsut nu.. sitter i soffan och längtar efter min säng som ja snart ska placera min lagomt stora kropp i, har jobbat 3 nätter 'än så länge denna veckan.. har två nätter och två kvällspass kvar denna veckan.. skulle ha ahft 3 nätter kvar egentligen men en kollega ville byta så de var SKÖNT faktiskt.. annars skulle ja ha gjort 2 st dubbel pass på 2 dagar och det är JOBBIGT!!! men de e pengar och de behöver man verkligen i dessa tider.. herregud...!!!!
i dec var mina utgifter typ extremt enoooooorma.. bilskatt, helårsförsäkring på hunden, hyra, el, internet, bensin, mat (ja alla de vanliga utgifterna) plus julklappar, present+julklapp till donna JAAA vadå då jag köper födelsedagsben el liknande till min hund när hon fyller år och när det är julafton!! hon är en kär familjemedlem och förtjänar åxå att få lite extra då å då ju!!! en massa halm till Kolan så han inte fryser i uteburen, har varit på canarie öarna så där gick de extra pengar..
jaa som sagt jobbar och sliter för fullt just nu.. e de inte lite sjukt egentligen vad beroende människan och samh'ället är av pengar?? förr i tiden var de bra.. när man körde med bytes handel.. haha eller inte kanske.. tänk om man hade en massa saker fast inget som nån ville byta till sig.. de hade ju varit lite jobbigt!!

ja ja ett nytt år har startat, nytt år nya möjligheter!! I dag e de ett år sedan ja skrev i min gamla blogg för sista gången.. måste erkänna att ja saknar min andra blogg lite men men..
har jag några nyårs löften då? mjaooo njae vet inte riktigt.. har väl några ioförsig men de e privata och inte ens mina närmaste vänner kommer att få veta dom.. inte än på länge ialla fall..
de ja har som ja kan berätta för allmänheten skulle väl vara att jag ska ta tag i löpningen på allvar.. ska bara jobba röven av mig först så ja har råd med ett par ordentliga löpskor:s
lättare sagt än gjort om man e mig.. har nog hållit på att "hitta löpskor" i snart 6 månader tror ja.. har konstaterat att ja e extremt petig med hur mina skor ser ut m.m och NEJ ja e absolut inte en sån där jobbig människa som ska ha de allra nyaste och dyraste.. men ja vill ju och måste ha ett par BRA skor eftersom ja har en knä skada och sen så vill ja ha ett par skor som ja faktiskt tycker e snygga åxå!!! de e inget fel i att vilja ha ett par snygga skor!! tycker inte jag ialla fall, vissa kanske tänker att man ska ju bara ha den i löpspåret och de kommer stinka svett och bla bla bla och JA de e sant men ändå..

nej nu börjar min mage göra uppror här.. e svinigt hungrig känner ja!!! ska försöka få lite mat i magen och sen ska ja lägga mig och vila en stund till för min kropp känns helt matt och trött!!

Puss på er allihopa
ha ett riktigt gott nytt år!!!
btw..
regga er här och ange desdemona6 som värvare
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=263031

Skrivet av Balansant, 2010-01-01 15:22

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?