En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Min vardag

har funderat ett tag..

och tänkt och snurrat å vridit på tankarna och ja tror faktiskt att jag har rätt-.. jag vet inte men ja hoppas ialla fall att ja har fel, i bland så känns de som att en person inte l'ängre kan/vill prata med mig om de e nått som e jobbigt eller så. under den tiden vi kännt varandra så har de aldrig varit så, känns som om denne inte vill att ja ska veta om den mår dåligt m.m känns i bland som att denne inte lixom "har tid" för mig längre, hur trist de än är att säga/skriva detta så känns de som att du förändrats, visst ok förändring är bra de e de absolut och att man växer i sig själv å sånt.. men i din förändring så verkar de som att ja inte längre "duger" i ditt sällskap.. du har lixom blivit för "fin" eller va man ska säga.
ja jag vet inte, ja vet bara att de e fler som har reagerat på detta så de kan väl inte bara vara i mitt huvud då eller???

ja ja skit samma över till nått annat.. Deicide växer så de knakar och blir busigare å busigare för varje dag som går tycker ja!! kul kul å se att han trivs och mår bra ialla fall. Donna och han har fortfarande inte hälsat på varandra vilket e enormt synd tycker jag, de hade de förmodligen gjort om ja inte varit en vecka på canarieöarna.
och nu när ja kom hem vart de jul och allt sånt där, och nu e de en grym jobb vecka 6 nätter av 7.. gääääääääääsp!!! blir visserligen lite variation eftersom ja ska vara på båda mina jobb WIIIIE!!!
hade planerat att knalla ut med DOnna i kväll på en riktig lektur på fotbollsplanen innan jobbet men de blev inte riktigt som planerat, dels var de svin kallt men ja pulsade på mig termobyxor, en ordentlig vinterjacka, vinter kängorna, vantar och mössa.. varmt och skönt.. de enda ja frös om var ansiktet.. jag lekte visserligen inte så mycket men donna skutta runt hoppa å sprang så de var härligt att få se henne.
Donna har ju tyvärr kommit lite i andra hand sista veckan eller ja sen ja kom hem frpn canariernas land :( FÖRLÅT DONNA!! nu e de visserligen ca 20 grader kallt ute så de blir inga super lååånga promenader heller men lite lek och så hoppas ja kan kompensera liiiiite ialla fall!!

längtar tills jul helgen e över...

älskar min familj!! ni betyder mest för mig!!
Puss

Skrivet av Balansant, 2009-12-30 02:26

måste försöka komma förbi o hälsa på familjen. =) vet att vi inte har syns eller hörts på ett tag.men tänker iallafall på dig och alla runt omkring.

Denna vän,hoppas jag får en wake upp call!! För jag skulle inte vilja mista dig,så hoppas denna person tänker så åxå.för du är guld värd.. *kram*

Skrivet av dadevil, 2009-12-30 11:35

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?