En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Min vardag

tidigare än väntat

jaaa den lilles ankomst verkar bli tidigare än vi beräknat.. men de blir kul, och spännande!!

woho jag fick min bikini idag fan va nöjd jag blev älskar den!!!!!! längtar ännu mer tills vi ska åka nu!! var ju tvungen att testa den direkt jag kom hem från ica och hade hämtat ut paketet såklart.. den satt prima ballerina, fast ja får inte gå ner nått i vikt de har ja konstaterat för då kommer bikini trosorna inte att passa, de satt inte direkt åt i midjan.. alltså de satt bra absolut inga problem de e inte direkt så ja kommer tappa dom eller nått sånt men ja får som sagt inte gå ner i vikt inte över höfterna ialla fall för då finns risken att ja tappar dom..!! :p

B ja förstår att du blir lite avundsjuk nu när jag ska få bebis:p ha ha ha och NEJ du kommer inte att få honom av mig inte en chans.. hihi

ska reta dig på jobbet i morgon och du.. B jag har ätit en burk med marinerade vitlöks klyftor haha haha faaaaan vad gott de e.. A påstår att ja ska få sova på soffan inatt ASG!! i dont think so huh!!

ja ja nu ska ja sluta dryga mig här och försöka fixa lite annat på nätet som e nödvändigt ont eller va man säger tihi tihi!!

by the way

Dadevil.,.. ja kommer fortfarande inte in på din blogg :(

Pyss

Skrivet av Balansant, 2009-12-01 19:35

ja kommer in.. så va konstigt,när ska du hämta kissen då?? kraaam

Skrivet av dadevil, 2009-12-02 17:31

Jag ska no eran "bebis" och fyfan vad du stank vitlök :P Jag var tvungen att ha fönstret öppet hela natten och tur att jag satt nära fönstret.
Glöm inte festen på söndag haha puss

Skrivet av b, 2009-12-05 22:15

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?