En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Min vardag

9årig pojke försvunnen

signalement:svart jacka med gulareflex inslag svarta jeans halvlångt mellanblondt hår han heter Kevin...
japps så avslutade jag mitt arbetspass i arresten igår.. Underbara Bjarne som var Vb tog uppgifterna på kevvan och skickade en polispatrull hem till mig som skulle möta upp mig där..

fy fan har aldrig haft sån panik förut..!!
hade haft lite kontakt med lillplutten under arbetspasset, runt 19.00 tiden så ringde han och fråga om han kunde få följa med emil för han skulle köpa piza, ja sa att han fick gå hem och hämta pengar hos andreas så kunde han följa med. Och att han sen skulle vara hemma innan 21.00 eftersom porten låser sig då och de skulle han. sen ringde han och fråga om emil fick sova över vilket ja tyckte han kunde få göra. ja ringde till älsklingen strax vid 21.00 för att kolla så pojkarna var hemma, det var dom INTE!! kev hade tagit en dusch och skulle sen gå till emil (de skulle tydligen sova där i stället..) Emil bor 2 hus bort från oss så de tar MAX 5 min att gå dit. Jag ringde kevins mobil för att kolla så de verkligen skulle sova hos E annars så skulle de gå hem till oss tyckte jag. K´s mobil tutar upptaget,
21.05 ringer Kevs mob. upptaget, 21.10 kevs mobil e upptagen,21.15 kevs mobil e upptagen..

messar mamma och frågar om de e hon som pratar med kevin då han aldrig pratar i telefon mer än max 5 min.(han e ingen mobilpratare direkt) hon hade inte pratat med honom på flera timmar, förklarade situationen för henne ringde sen till Emils mobil och frågade efter kev. emila svarar att kev INTE är med honom och att E är hemma hos sig..
PANIKEN BÖRJAR KRYPA PÅ
21.20 kevins mobil tutar fortfarande upptaget, 21.21 ringer pappa och kollar om kev e där. det var han inte.. Panik på riktigt.. vid de här laget har ja börjat skaka av oro och min kollega berättar att ja e likblek i ansiktet..
21.23 kev´s mobil tutar upptaget 21.25 upptagenton IGEN 21.30 upptagenton än en gång..
21.33 upptagenton än en gång..

då de har varit mycket konstigt folk i området där jag bor på kvällar och helger så e jag riktigt riktigt nervös och nästan i upplösningstillstånd vid de här laget. 21.30 det tutar fortfarande upptaget..
jag går ut till Vb och möts av en alltid lika glad Bjarne(han e min favorit han e så snäll glad trevlig och rolig)
han frågar va han kan hjälpa mig med och ja börjar nästan gråta och förklarar att min son verkar försvunnen, han skickar en polis bil till min hemadress med ett signalement på kevin och ber mig åka hem tidigare då min kollega klarar sig utan mig den tiden som e kvar innan nattpersonalen kommer.. halvägs på väg tebax in i arresten möter ja kollegan som säger att kevin har ringt till min mobil
jag rusar ut och ringer honom.. min kollega meddelar Vb att kev har ringt mig och att det nu är lugnt.
NU äntligen svarar han. han hade gått till en annan kompis som bor åt de andra hållet än emil, han hade ringt till emil och de hade ändrats så han kunde inte sova över då ringde han en kompis som han vet får leka lite längre och gått dit. de konstiga är att han hade INTE pratat i mobilen eller något sånt alls ändå hade de vid de här laget tutat upptaget i ca 35-40 minuter. ja sa att han genast skulle gå hem till andreas å vänta där tills ja kom hem. vid de här laget hade natt personalen kommit och undrade över all uppståndelse, medans min kollega förklarade så försökte ja andas ut å samla mig.. fy fan vad fruktansvärt det var!!!
har aldrig varit så rädd i hela mitt liv tror jag!!!!

nån timme efter att ja kommit hem och pratat med kevin och förklarat att han aldrig mer får göra så, ni som känner kev vet att han är väldigt ordentlig med att berätta vart han ska vem/vilka han leker med, att han e noga med att ha mobilen med sig, ja att han är väldigt noga och ordentlig med att berätta vart han är vart han ska och vem/vilka han leker med med andra ord. han blev nog lite rädd själv åxå när han märkte att jag var så orolig och rädd över att något hänt honom och minen på hans ansikte när ja berättade att det var en polisbil som åkt för att kolla efter honom visade att han blev rädd själv åxå och att han aldrig kommer göra om de misstaget att INTE höra av sig igen om de blir några ändrade planer..

ja ialla fall efter de här så messade en av nattpersonalen och frågade hur de gått om de lugnat ner sig och hur allt var, de e gulliga (ja de allra flesta ialla fall) i fredags kväll fick ja enorm respons från en annan i personalen åxå.. han hade funderingar på att göra en sak på jobbet för att försöka visa att han tycker att jag blivit väldigt felbehandlad i vissa saker på jobbet men ville ha mitt godkännande först.. ja sa att de var ok och att de bara visade att de brydde sig om mig och att ja verkligen uppskattar deras stöd, då sa han att han absolut stöder mig i allt som varit och tänker göra de han kan för att de ska bli bra och att rättvisa ska uträttas eller va man ska säga. han sa även att han tyckte jag var en av de bästa de hade vilket verkligen värmde och rörde mig!! blev jätte glad och de sa ja till honom åxå!!
TACK för de!!!

nej nu e de städning som står på schemat å senare i eftermiddag/kväll så ska ja åka till min morbror och hans fru å fika och hälsa på min kusin Camilla som är där på besök med sin lilla nyfödda August :D eller ja han har hunnit bli 5 månader redan. Men då de bor i sthlm så har ja inte haft chansen att få se honom ännu så de ska bli jätte kul å äntligen få göra de :D

ha de bäst
puss

Skrivet av Balansant, 2009-11-29 11:34

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?