En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Anka

Kvääk

Kvakväääkväääkväääkväää

..blev det igår, så lång att jag inte hann skriva nåt. Det var soligt, ett par minusgrader och en av dom få fina vinterdagarna jag har sett Solen är ju fortfarande kvällstrött och går och lägger sig mitt på dan, så den här fina solnedgången fick jag se

Skrivet av Anka, 2008-01-28

Visa hela (0 kommentarer)

En av mina Människor blev tydligen äldre eller något, för de skulle visst baka tårta.. Givetvis ställde jag upp och hjälpte dem så det blev bra gjort.

Här är några av tårtorna jag bakade:

Skrivet av Anka, 2008-01-26

Visa hela (0 kommentarer)

Idag ska mina Människor äta kupévärmare till middag. Det är i alla fall det dom lagar i köket. Ibland måste man passa sig på man inte blir instängd i maten eller nåt...

Skrivet av Anka, 2008-01-25

Visa hela (0 kommentarer)

Det är inte bara lek att vara anka. I kväll har jag tvättat, mina Människor skulle väl säga att det är dom som gjort det, men det är hårt jobb att övervaka dom och se till att det blir riktigt gjort! Men efter slitet så blir ju iaf jag belönad. Då har jag ju chansen att mysa i korgen med ren och varm tvätt direkt från torktumlaren :)

Skrivet av Anka, 2008-01-25

Visa hela (0 kommentarer)

Idag började det snöa igen.. Jag gillar snö, så jag tog mig ut på balkongen för att leka lite..


Skrivet av Anka, 2008-01-24

Visa hela (1 kommentar)

Nu har jag lagt mig tillrätta på mitt favoritställe på ett dörrhandtag. Härifrån har jag koll på det mesta. Om nån kommer och går, vad mina Människor lagar för mat och att dom borstar tänderna ordentligt. Vänder jag på mig på kan jag även spionera på dom när dom sitter vid IT:n.

Skrivet av Anka, 2008-01-24

Visa hela (0 kommentarer)

Jag är en liten anka som är bäst på det mesta. Jag är snäll och hjälpsam och kväker fint. Jag har ett gäng kompisar som är roliga att leka med Det är lilla Blinkis Blink och kväk som blev lobotomerad Vampyris som verkar självmordsbenägen och simmar snett Mamma anka som kan bära oss allihop och till sist eftersom jag är viktigast, IT-ankan!
Men det är inte bara lek att vara liten anka. Jag måste se efter mina Människor och tjata på dem så att de studerar, arr-bee-taar, vaknar på morgonen, äter upp sin mat och ser på bra filmer.

Skrivet av Anka, 2008-01-23

Visa hela (1 kommentar)